Neem Contact Op

Reviews

Lees hieronder wat klanten vinden van Heart to Soul. Wil je zelf een recensie insturen? Gebruik daarvoor het formulier onderaan de pagina.

Anne-Mirl schreef op 11-11-2016 23:51 het volgende:

Ik was op zoek naar een dierenfluisteraar via internet. Ik zag een interview met Gabriele op you tube. (Bo Jeuken) Zij sprak mij meteen aan. Een rustig voorkomen. Helder bewustzijn, betrokken, respectvol en een zeer prettige stem! Ik ben heel blij en tevreden met de consulten die ik van Gabriele als dierenfluisteraar en coach heb gehad. Wat me het meest aanspreekt is haar liefdevolle manier van werken. Daarin ervaar ik bij haar een diepe gedragenheid dat me erg heeft gesteund en geholpen in mijn proces in verbinding tot mijn huisdier. Ik heb er heel veel aan gehad en zal zeker nog eens een beroep op je doen.

Lieve groet van Anne-Mirl


Monique schreef op 09-11-2016 09:27 het volgende:

Vorige week een consult gehad voor Chaya het inmiddels ex zwerfhondje uit Mauritius. De antwoorden die we kregen op onze vragen…….wat een wijze hond. Veel dingen vallen nu op hun plek. Teveel om allemaal op te noemen, maar ik zal een paar dingen benoemen. Zoals dat ze zichzelf als Alphahond ziet, daarmee begrijpen we haar gedrag veel beter. Dat ze in haar ontmoetingen met mensen op straat geen energie wenst te steken, maar alleen met mensen die “echt” in haar leven horen. En dat ze mij op de cursus een beetje loopt te plezieren…………..hihihihi en ik maar denken! Dat ze kon benoemen dat ze met mij was wezen fietsen (met dat ding).

Wat een mooie en ontroerend sessie en ook mooi gedaan door jou Gabriele, dus nogmaals onze dank zeker ook namens Chaya.


Gabriele schreef op 19-02-2016 18:25 het volgende:

Dit bericht is ontvangen van een klant op 1 januari 2015: Mijn ervaring met Gabrielle en haar gave! In de zomer van 2012 heeft mijn teef 5 pups geworpen. Twee wilde ik er houden en 3 mochten ergens anders opgroeien, maar hoe maak je die keuze? Ieder levend wezen heeft wat mij betreft inspraak, dussss Gabrielle ingeschakeld! Het werd een prachtig gesprek met 5 kleine pups en 2 volwassen honden. De kleintjes wisten precies te vertellen hoe ze hun leven wilde leven en wat de bedoeling was voor hun. Zo was er 1 pup die kinderen ging helpen. Pas nu ( november 2014) is ons ook duidelijk geworden hoe en waar! Ze weten zelf of ze in een stad of platteland willen wonen, drukte of rust om hun heen. Door het inschakelen van Gabrielle is een toch wel moeilijk iets een stuk makkelijker geworden. Alle 3 de pups zijn erg happy op hun plek! In de zomer van 2013 is Gabrielle weer langs gekomen, het was geen noodzaak maar ik dacht: altijd leuk! Dat is het ook zo wie zo, maar ook confronterend: ze waren niet helemaal blij met hoe het er aan toe ging en hadden wel wat vragen of wilde zaken anders. Hoe enorm fijn om even te kunnen levelen met ze en weer op elkaar af te stemmen. In dec 2014 hadden we weer een “vergadering” Ook deze keer weer heel verhelderend. Ik had een erg zwaar half jaar achter de rug en dat werd door alle 4 beaamd….poeh voel je je dan rot….je weet natuurlijk wel dat de honden het een en ander meekrijgen, maar zo in detail….Toch word alles liefdevol gebracht door de honden en zonder oordeel. Gabrielle verstaat dan ook nog een keer de kunst om dit zo aan je te vertellen dat je het ook in liefde hoort, heel knap en bijzonder prettig.

De honden en ik zijn gek op je Gabrielle: keep up the good work!


Monique schreef op 06-10-2011 13:04 het volgende:

Hoi Gabriele, Wat zijn wij blij dat we jouw gevraagd hebben om naar ons te komen voor onze bx Paco. Verrast met wat je ons vertelde en emotioneel was het soms ook. Nu bijna 2 weken druppels aan het geven aan hem en wat een zelfvertrouwen heeft hij al gekregen!

Groetjes Monique


Ruth schreef op 14-05-2011 20:10 het volgende:

Ik heb Gabriele eind april uitgenodigt voor een thuisconsult. Mijn oudste kat had zins een paar jaren last van gedragsverschijnselen zoals schrikkerigheid en angst gedrag vooral als ik bezoek kreeg. Ook was hij eind maart nog zwaar in overgewicht. Ondanks een dieet en bloedonderzoek -wat beide goed gaat/is- veranderde zijn gedrag niet. Mijn jongste kat had ik tijdens een weegconsult meegenomen ivm inenting en ook maar gelijk een bloedonderzoek gedaan en kreeg dezelfde week nog te horen dat hij een levertumor heeft. Dit was voor mij de reden om Gabriele te vragen. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb inmiddels vrede met het gaan verliezen van mijn jongste en geniet nu zoveel mogelijk van zijn aanwezigheid. Ook hebben we zijn heengaan, het hoe en daarna besproken. Wat betreft mijn oudste kater, die is inmiddels 180 graden gedraaid in zijn gedrag naar mij en is toegankelijk, laat zich weer aanhalen en zelfs op schoot nemen. Naar anderen toe zou nu ook mooi zijn, maar ik besef dat het ook wat tijd vergt. Al met al ben ik blij dat ik dit gedaan heb en raad het anderen dan ook zeker aan. Ga vooral door Gabriele met je werk/hobby, je hebt mij (en denk ook zeker mijn katten) een groot plezier gedaan en we begrijpen elkaar nu veel beter.

Lieve groeten, Ruth, Toubas en Matis!


Gerrit en Sandra schreef op 04-03-2011 19:25 het volgende:

Hallo Gabriele, Wij hebben jou uitgenodigd om bij ons schaap Karin te komen kijken, waarom zij zo bang en angstig reageerde wanneer wij bij haar in de buurt kwamen. Door jouw communicatie met Karin zijn wij beter gaan begrijpen wat er met haar aan de hand is. Inmiddels gaat het een stuk beter met haar en is ze veel rustiger geworden. Succes met je verdere werk.

Gerrit en Sandra


Erna schreef op 26-02-2011 13:31 het volgende:

Hallo Gabriele, fijn dat je weer bij ons was van de week! Even alles evalueren. Super! Bedankt voor alles en veel succes. Dat je maar veel dieren en hun baasjes mag helpen elkaar beter te begrijpen.

Liefs van ons allemaal. Andreas Erna Kelsy en Kiwi.


Betty schreef op 14-02-2011 18:07 het volgende:

Hallo Gabriele. Bij deze een bedankje voor je bezoek aan ons! Het was een hele plezierige ontmoeting en vooral je integriteit en vertrouwen sprak ons erg aan,je bent geweldig! Hier kunnen wij samen met Tizzie een heel eind verder mee en ik heb het gevoel,nu ik situaties uitleg aan haar,zij wat rustiger is. Blijf zoals je bent en ga lekker door met wat goed is voor jou in dit leven! Bedankt ook namens Tizzie en heel veel succes met je praktijk !

Lieve groet Betty en Ingeborg


Leon en Lia de Jongh schreef op 25-01-2011 21:14 het volgende:

Hallo Gabriele, In december j.l heb je ons bezocht om antwoorden te geven op onze vragen die we over onze zwerfhond Alvaro hadden. We hebben het als heel bijzonder en waardevol ervaren! We willen je nog even laten weten hoe het nu met hem gaat. Ik weet niet of je alles nog herinnert, maar Alvaro reageerde heel erg op een hond bij ons uit de buurt, nadat hij zich bij het spelen had pijn gedaan. Hij gaf die hond de schuld. Nadat jij geweest was zagen we echt een omslag. Eerst voorzichtig maar je zag dat Alvaro zich anders opstelde. Nu rennen en spelen ze weer samen, geweldig! We vertellen Alvaro en ook onze twee katten veel meer, nu we beseffen hoeveel een dier meekrijgt. Hij is echt een stuk rustiger en kiest er zelfs soms voor om lekker te blijven liggen, terwijl ik even weg ga. Hij is lang niet meer zo paniekerig. Ook is het fijn meer te weten van waar hij vandaan komt en hoe hij geleefd heeft in Spanje. De omgeving die jij omschreef blijkt bij navraag te kloppen. Dus we zijn blij dat we jou hebben laten komen. Ook dat we iets meer van onze katten te horen kregen, heel herkenbaar. En natuurlijk het contact met onze lieve Rakker, die overleden is. We wensen je veel succes met je praktijk en heel veel tevreden klanten!

Een lieve groet van Horus, Baron (katten), Alvaro Leon en Lia


Lenneke schreef op 15-01-2011 17:43 het volgende:

Hallo Gabriele, Begin januari 2010 hebben we een wat oudere poes uit het asiel gehaald voor mijn moeder. De poes was wat getraumatiseerd en moest in een rustige omgeving komen. Dat is dus gelukt bij mijn (bejaarde) moeder. Helaas, al snel werd mijn moeder steeds wanhopiger. De poes die ze zo graag een goed tehuis wilde geven en vertroetelen werd steeds teruggetrokkener. Zodra er iemand op bezoek kwam verstopte ze zich en ook voor mijn moeder leek ze steeds banger te worden, de tuin, waar ze eerst zo graag kwam, durfde ze niet in. N.a.v. jouw artikel in de krant hebben we kontakt met je gezocht en een afspraak gemaakt voor een gesprek. Dit heeft op 6 december plaatsgevonden. De uitkomst hiervan was zowel schokkend als verhelderend. Dat er in "leuke" gezinnen soms zo met dieren omgegaan wordt.... je verstand staat er bij stil. Dankzij het gesprek met jou in combinatie met de druppels is ze enorm opgeknapt. Ook begrijpen wij nu meer van haar angsten wat ons inzicht in haar gedrag heeft gegeven. Het is echt ongelofelijk wat je hebt bewerkstelligd. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze dappere poes een fijne toekomst met mijn moeder tegemoet gaat. Heel, heel hartelijk bedankt voor je hulp. Mocht het nodig zijn (wat ik niet hoop/verwacht) dan zullen we niet aarzelen weer kontakt met je op te nemen.

Dankbare groeten, Lenneke.


Monique schreef op 04-01-2011 13:03 het volgende:

Hoi Gabriele, Wij zijn erg blij dat we wat meer over de achtergrond van Fabio te weten zijn gekomen, en dat we weten wat er af en toe in dat koppie omgaat. We hebben nu nog meer begrip voor hem gekregen. Het was een heel bijzondere ervaring en fijn dat we ook eens op onze manier konden communiceren. Onze dank, en natuurlijk ook die van Fabio, is groot.

lieve groeten Ingrid en Monique


Christine schreef op 29-12-2010 17:22 het volgende:

Hallo Gabriele, In september via het artikel in de Gelderlander met jou in contact gekomen. Onze bejaarde poes Niecky was ziek en ik was erg onzeker of en wanneer ik in moest grijpen. Jij hebt toen via de foto contact met haar gezocht en daar verslag van gedaan. Door jou "gesprek" met haar kon ik alles rustig op zijn beloop laten en hebben we nog een paar maanden fijn van elkaar kunnen genieten. Niecky had tegen jou gezegt:" als het mijn tijd is zullen we dat allebei weten". Op 12 december jl. was het zover. Door jou hulp wist ik wanneer ik echt in moest grijpen! Nogmaals bedankt en succes met je praktijk!

Groetjes, Christine


Erna schreef op 12-10-2010 13:43 het volgende:

Hey Gaby, wat fijn dat je bent geweest. Het was een super, geweldige, fijne vooral emotionele ervaring. Echt, dat moet je gewoon echt zelf mee gemaakt hebben. Er zijn veel dingen duidelijk en helder, daar gaan we mee aan de slag! Als viertal. Nogmaals hartelijk bedankt. We zien elkaar zeker weer!

Erna.

Ik help jou en jouw dier verder.

Neem contact op